First Post!

Wah excitednye kitorng nk post kat blog nie,,, yela mane taknye bertungkus lumus smlam wat blog,, Gune email awin ngn pasword die,,, hikhik.... Aku la maksudnye,,,, Im as the leader for this group..... 



 Agak2 picture nie bleh jadi leader x???/ komen2 la,, hihi..  sebab aku yg nak wat blog kumpulan,,, so terus jawatan leader tu bgi kat aku..,,

Ha.. sekarang nk cerite plak pasal budak2 yang ader kat group nie...

Dalam group nie ade 5 orang.... First saye,adah,ayu,ira n farah... Kitorang sekarag belajar di poli... Poli tertue
,,, ceteka poli yang tertue dan famous sekali poli maner??? Jeng Jeng,,, Politeknik Ungku omar la....Poli nie dah berusia 46 tahun,, perh .. lame kan,,, macam x caye jer,,, tpi kene caye jugk... Sblum aku lahir poli nie dah wujud,, Hebat kan Poli kitorng ,,, jap lagi mau upload gambr poli kitorng,, heheheh  ...





 nie gambar pintu gerbang politeknik ungku omar.. tpi pintu gerbang nie yang lme punyer,,, yang sekarang punyer len,,, lupe nk snap pic la,,, x der mase nk tgkapp.,, ..  


Nie jelah sempat nk tulis,,,, nnti kitorang update,, lagipon internet pon slow sangat macam siput dalam pertandingan lumbe lari jer,, hihik..

k.. wasalam....

0 comments:

Post a Comment